Bauer csoport
Menü
fenntarthatóság
Go with us – grow with us!

Kik vagyunk?

Cégünk, a BAUER HUNGÁRIA KFT, a nagy múltú, oszt­rák BAUER cégcsoport magyarországi leányvállalata.

A Bauer gépek minősége és tartóssága legendás. Válogatott alapanyagok, precíz gyártási technoló­gia, okos folyamatos, szigorú szabványok szerinti minőségellenőrzés - így készítjük gépeinket, több generáció számára. A modern mezőgazdaság és a környezetvédelem járhat együtt kéz a kézben. Küldetésünknek tekintjük az innovációt és a fenn­tarthatóságot jól ötvöző energiatakarékos techno­lógiák kifejlesztését és alkalmazását.

Az egyedi igények figyelembevételével, a területi adottságoknak megfelelő öntözőgép típusok kivá­lasztásában, szivattyúk, öntözőcsövek, szerelvé­nyek specifikálásában, valamint a Lineár / Center öntözőgépek hidraulikai méretezésében is segítsé­get nyújtunk. Az állattartó telepek számára teljes körű technológiai megoldást kínálunk (fázisbontás, szivattyúk, keverők, tartálykocsik, öntözőgépek

Mindig is a tartósság elvét követtük: egyetlen gép sem tart tovább, mint egy Bauer.

Egy zöldebb világért - egy zöldebb holnapért.

Smart farming with agriculture IoT
Milyen cél vezet minket

Célunk

Az vezérel bennünket, hogy javítsuk és alakítsuk a mezőgazdaságot a fenntartható jövő érdekében.

Egyesítjük a hagyományt és a fejlődést, és mélyen elköteleződtünk az innovatív technológiák és az erőforrás-hatékony megoldások fejlesztése mellett. Az olyan témák, mint a digitalizáció, a precíziós gazdálkodás és az intelligens gazdálkodás fontos szerepet játszanak mindennapjainkban. Munkánkat a természettel való gondos és felelősségteljes bánásmód jegyében végezzük. Ügyfeleink és alkalmazottaink érdekeivel összehangolt, fenntartható növekedés a célunk.

Krajobraz wiejski, Jesień
Távlati tervek

Küldetésünk

Cégünk munkája egyetlen fontos célt szolgál: a világ minden táján élő gazdálkodókat szeretnénk támogatni abban, hogy elegendő élelmiszert állítsanak elő mindannyiunk számára. Ezt hivatásunknak tekintjük.

A világ népessége gyorsan növekszik. 2050-re több mint kilencmilliárd ember él majd a Földön. Élelmiszer-ellátásunk biztosítása egzisztenciális kihívás az emberiség számára. Büszkék vagyunk arra, hogy öntöző- és hígtrágyaipari gépek gyártójaként kivehetjük a részünket ebből a hatalmas feladatból.

Bauer Kreislauf
A zöld holnapért

Ciklusokban gondolkodunk és cselekszünk

Minden tevékenységünk során a természeti erőforrások kíméletes felhasználása a legfontosabb számunkra. Napi gondjaink az átalakítás és újrahasználat, az újrahasznosítás, a fogyasztás és a visszaadás körül forognak. Termékeinket úgy szeretnénk optimalizálni, hogy a maximális hatékonyságot ötvözzük a környezetvédelem minden formájával. Ez az a kihívás, amellyel nap mint nap szembe kell néznünk.

Bauer_Produktion_Stanze_2020 23
Mindig kíváncsiak voltunk

Hagyomány

A hagyomány és a haladás nem ellentmondás. Éppen ellenkezőleg: erősítik egymást. Az igazi haladás a múlt tapasztalatain alapul. A hibákról és a több éves kutatásból és kísérletezésből fakadó meglátásokról.

Hűek maradunk a gyökereinkhez. Tudjuk, kik vagyunk és hová tartunk. Ez az egyértelműség erőt és energiát ad ahhoz, hogy teljes mértékben az alapvető küldetésünkre összpontosíthassunk: kiváló minőségű gépeket építsünk a holnap mezőgazdasági feladatai számára.

Rainstar
Made in Austria

Minőség

A Bauer berendezések minősége legendás. Gondosan válogatott alapanyagok, precíz gyártási rendszerek, intelligens folyamatok, lelkiismeretes minőség-ellenőrzés – így készítünk örökké tartó gépeket.

A Bauer által az elmúlt 40 évben épített öntöző- és hígtrágyázó gépek több mint 90%-a ma is használatban van.

Öntözés

Versuchsfeld-3
EGYSZER BAUER. MINDIG BAUER.

Tartósság

A rohanó világ még fontosabbá teszi a megbízható értékeket. Olyan értékeket, mint a hagyomány, a minőség, és a tartósság. A tartósságot nemcsak a gépeinkben találja meg, hanem magában a vállalatban is, és különösen a kereskedőkkel és vásárlókkal fenntartott kapcsolatainkban. Nagyra értékeljük a hosszú távú, hűséges együttműködést, és szeretnénk, ha ügyfeleink legközelebb is Bauer gépet választanának. A mottóhoz híven: egyszer Bauer, mindig Bauer.

DSC_6436
MI ALAKÍTJUK A JÖVŐT.

Innováció

Minden innováció a kíváncsisággal kezdődik. Ahhoz, hogy valami igazán újat hozzunk létre, időre, sok átgondolásra és a helyzet és általában a környezet alapos megfigyelésére van szükség. Bátorságra van szükség ahhoz is, hogy a dolgok végére járj, és folyamatosan vizsgáld ügyfeleid igényeit. Ezekre a kérdésekre a válaszok azok a magok, amelyekből az innováció kinő. Tudjuk, hogy az innováció egy folyamat, amely soha nem ér véget. Mert a jövőt nézzük. Csakúgy, mint mi, már több mint 90 éve.